Uitdaging! Week #1

Het is alweer ruim een week geleden dat ik ja zei tegen het lopen van de zevenheuvelenloop voor Fonds Psychische Gezondheid. In deze blog ga ik in op hoe het trainen is gegaan, hoe ik geld heb ingezameld en hoeveel en hoe ik In week 2 ga proberen dit bedrag nog meer te verhogen.

Trainen

2 runs l 25.5km l 2:01:29

Ik begon vorige week donderdag enthousiast met een loop van 13.1km. Het was een heerlijke loop door het goffertpark in een route die ik nog niet vaak had gelopen. Ik had het idee was dat het best rap was, maar dat viel ergens een beetje tegen. Ik was al eens een stuk sneller geweest, maar op zich was het ook best lang geleden dat ik 13.1km had gelopen in 1 stuk, dus op zich was het fijn. De volgende dag ben ik op racefiets 38km naar mijn ouders gefietst en de volgende dag weer terug. Best lekkere afwisseling tussen het rennen, maar met een bagagetas ook en stappen op vrijdagavond was het allemaal ook niet super rap en succesvol. Maar lekker was het op zich wel om even weer op de trappers te staan. De maagklachten waren er een beetje, maar op zich viel het mee. Het was lang niet zo erg als mijn andere run vandaag van 12.4km. In de tussentijd tussen afgelopen zaterdag en vandaag had ik helemaal niet gesport, mijn volgers hebben wel gezien hoe slecht het me verging. Ik zat in een mega dip en alles was me te veel. Bovendien nodigde het weer me ook al niet uit tot sporten, al laat ik me daar normaal niet door tegenhouden. Ondanks dat mijn depressie vandaag ook nog wel aanwezig was, liet ik me vandaag toch inspireren door Daphne Schippers en heb ik nog 12.4km gerend. Mijn maag / darmen voelde al snel pijnlijk. Maar op zich kon ik het redelijk volhouden en liep ik een redelijk vlak schema in 57 minuten. Niet geheel ontevreden na zo’n zware week, nu het nog een beetje volhouden!


Sponsoring 

€180

Ik had echt nooit verwacht in de eerste week al €180 euro op te halen. Behoudens het veel te delen op facebook, twitter en mijn blog heb ik helemaal niet zo veel moeite gedaan om veel geld op te halen. Ik ben mijn vrienden, familie, kennissen en alle anderen die me hebben gesponsord dan ook erg dankbaar. Ik heb de blog wel voor het eerst gedeeld tegen mijn ouders en mijn therapeute en op zich was dat een belangrijke stap. Ik denk dat mijn ouders het allemaal best moeilijk om te lezen vinden, maar ze vonden het wel een erg goed doel en hebben me gelijk voor €50 gesponsord.  Dit hielp erg mee en daarnaast veel vrienden die er gelijk opdoken. Dit deed me wel veel goeds. Ik maakte me aan het begin nog wel een beetje zorgen of ik die €75 wel ging halen, maar ik zit nu al ruim aan het dubbelen en we zijn er natuurlijk nog lang niet!


Plannen Sponsoring 

Week 2

Ik hoop dit weekend een nieuwe laptop te kopen (mijn desktop is een beetje verneukt en zo kan ik beter gaan bloggen etc.). Met deze laptop kan ik iets meer acties uitzetten. Ik wil namelijk even wat mensen die niet op facebook zitten (ja ze bestaan!l) mailen en daarnaast ook nog wat vriendengroepen met mijn verhaal en de vraag dus voor sponsoring. Daarnaast ga ik mijn streefbedrag van €250 verdubbelen, we hebben immers nog wel een tijdje en die €500 moet gewoon haalbaar zijn. Tevens ga ik nog met mijn therapeute dieper op deze blog in en misschien komt deze actie ook nog wel ter sprake en kan zij er iets in betekenen. Verder is het afwachten hoe het me verder vergaat met daarnaast werk en alles, dus houd ik het even op deze plannen. Qua geld zal het wel minder hard gaan, maar de €250 moet haalbaar zijn eigenlijk. Nog maar €70 euro daarvoor erbij. Jij helpt daar toch ook een klein bedrag aan mee? Zo niet?! Verspreid het bericht dan en draag bij aan een psychisch gezondere maatschappij en dus ook een psychisch gezondere Thomas! Iedere euro is van harte welkom en mijn dank is erg groot!

Iedere bijdrage is heel erg welkom en ik vind een storting van iedere euro echt al geweldig! Kunnen jullie echter niets missen, deel dit bericht dan vooral, dat mag gewoon met naam en toenaam. Op die manier komt het bij nog meer mensen terecht dat geld heel hard nodig is. Mijn dank voor iedere poging is heel groot. Maar hoe dan, waar kan ik mijn hardverdienende euro’s dan naar overmaken Thomas? hoor ik jullie denken! Surf daarvoor naar
Donatie voor psychische gezondheid (www.justgiving.nl/tommie345) en jullie euro’s worden op een hele mooie manier besteed!! ❤

En onthoud vooral: Iedere euro die je overmaakt is er één die mij weer een stukje gelukkiger maakt!

tommie345

3 Replies to “Uitdaging! Week #1”

  1. Jeetje wat tof dat je al zoveel opgehaald hebt! Van dat hardlopen heb ik geen verstand en al helemaal niet van zeven heuvelen op en af, maar dat gaat ook vast wel goed komen :-D

  2. Hoi, ik vond je blog via Marion, en ik vind het geweldig dat je dit gaat doen. Heel veel succes met het zoeken van sponsors en natuurlijk met het lopen! Ik ga je (langs de route of in gedachten) aanmoedigen, zelf loop ik de nacht ervoor :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.