Nog … nachtjes

Al sinds ik 100 dagen geleden de eerste aankondigingen zag voor deze dag begon ik alweer zenuwachtig te worden. Begrijp mij niet verkeerd; ik mag mij zegenen met een hele lieve familie waarmee ik kerst mag vieren, maar de feestdagen zijn bepaald niet mijn hoogtepunt van het jaar. Pijnlijke herinneringen, single zijn, dysthyme gedachtes en gevoelens, vrienden die het toch allemaal met familie of hun geliefde vieren. Nee, natuurlijk ga ik het beste van maken, maar er zijn dingen waar ik veel liever naar aftel. Hieronder een overzichtje..

Top 2000 = Nog 6 nachtjes

Heerlijk mag die weer keihard aan. De top 2000! In deze melancholische tijd waarin ik ongetwijfeld zal terugblikken op een pittig 2017 en vooruit zal kijken naar 2018. Er zullen wel wat blogs volgen en wat overzichten. Heerlijk om dat met een muziekje te doen. Muziek is sowieso echt zo helend en helpend voor mij. Bij gebrek aan concertplannen voor het volgende jaar, zet ik deze lijst er maar even in.

Wk Darts – Nog 7 nachtjes..

Wat geniet ik veel van sport op televisie, vandaar dat sportevenementen ook oververtegenwoordigd zijn in dit lijstje. Ik heb de komende dagen niet heel veel plannen, behalve onwijs lief zijn voor mijzelf en het beste er van maken. Vele sporten liggen op zijn gat. Maar niet het darten. Heerlijk iedere avond kijken met een lekker toastje en biertje erbij. Yes. 180! De finale is alweer volgende week maandag. Nog 7 nachtjes!..

Etentje met oud collega’s – Nog 15 nachtjes..

Het afscheid op werk is toch wel zwaar gevallen. Nu zit ik zonder collega’s, dagbesteding en inkomen de komende tijd. Pittig! Daarom fijn om toch een weerzien te hebben met een aantal hele lieve collega’s. Zolang ik geen werk heb zal ik ook nog regelmatig op de koffie gaan. Maar dit etentje op kosten van hen kijk ik zeker naar uit!

Nieuwjaarsborrel met mijn besties – Nog 19 nachtjes..

Traditiegetrouw organiseer ik ieder jaar met mijn beste vrienden een nieuwjaarsborrel bij mij thuis. Helaas woon ik niet super groot, dus het is altijd proppen. Maar sowieso wel heel erg gezellig en vind ik het leuk om het nieuwe jaar te beginnen met het proosten met lieve vrienden. Meestal was dit op de eerste zaterdag van het jaar, maar nu eens op de tweede, zodat meer mensen erbij konden zijn. Hier kijk ik dus echt naar uit!

Depressiegala – Nog 21 nachtjes..

Vorig jaar ging ik voor het eerst alleen naar het depressiegala. Ik wil dat volgend jaar opnieuw doen. Mijn psychische problemen zullen altijd een effect op mij hebben. Dat besef zal ik altijd houden. Daarom des te belangrijker om belangrijke initiatieven te ondersteunen en supporten. Bovendien hoop ik daar wat gelijkgestemden te zien die ik via twitter ken. Daarom een mooi plan om over 21 nachtjes weer naar het depressiegala te gaan. Tevens over 47 nachtjes ga ik naar een mooie voorpremière van een documentaire over een euthanasie van een depressief persoon. Ik ga hier met een favoriete medeblogger Marion heen. Mooi en inspirerend!

Route 66 – Nog 25 nachtjes..

Ik heb niet alleen maar afwijzingen gehad dit jaar. Ik ben ook aangenomen voor het talentenontwikkelingsprogramma van D66. Hier ben ik erg enthousiast over. Ik wil mijzelf graag politiek verder ontwikkelen en mij hiervoor inzetten. Je mag het oneens zijn met mijn idealen, maar ik kijk er gewoon onwijs naar uit om thema’s te bespreken, mensen te leren kennen met dezelfde idealen en veel meer van Politiek te zien. Het introductieweekend van dit programma begint op vrijdag 19 januari..

Winterstop voorbij! Ajax – Feyenoord – Nog 27 nachtjes..

Het is winterstop en dus even geen voetbal. Nog wel even Engels voetbal, maar daarna zal toch een pauze volgen. Maar na de winterstop dus gelijk de klassieker. Waarschijnlijk ben ik nog steeds op het Route 66 Introductieweekend, maar ik hoop toch wat te kunnen meekrijgen van deze speciale wedstrijd. Daarnaast gewoon mooi dat het weer gaat beginnen over 27 nachtjes! En ik hoop zo erg dat ik vlak daarna naar de bekerkraker kan Feyenoord – PSV. Dat is nog maar 37 nachtjes!

Pyeongchang – Olympische Winterspelen – Nog 46 nachtjes..

Sport is zo mooi. En de Olympische Spelen hebben helemaal iets magisch. Ik hoop niet dat ik nog werkloos ben dan, maar de kans is wel aanwezig. Indien dat het geval is zal ik dagen vullen met het kijken naar epische wintersport. Ik ben zelf totaal niet van de wintersport, maar kan echt hele dagen naar dit circus kijken. De komende dagen is het Olympisch kwalificatietoernooi schaatsen wat ik ook al erg zal volgen. Hallo medaillespiegel!

Omloop het volk/nieuwsblad – Nog 61 nachtjes..

In de winter is naast darten en schaatsen echt een grote stop qua mijn favoriete sporten. Ik kan dan ook niet wachten tot het wielrennen weer langzaam gaat beginnen. Wat te denken van de eerste echte klassieker en dat het buiten nog hartje winter is. Heerlijk met dekentje en trainingsbroek op de bank. Echt zin in over 61 nachtjes!..

Gemeenteraadsvierkiezingen – Nog 86 nachtjes..

Ik word dus actiever voor D66 en zal mij ook inzetten rondom de campagne in Nijmegen. Dit zal afgesloten worden over 86 nachtjes met het zien van het resultaat. Ik verwacht een spannende avond waar ik naar kan uitkijken. Benieuwd of we het geluid van D66 ook meer in Nijmegen kunnen laten horen. Nog even wachten..

Start van de Formule 1 – Nog 90 nachtjes..

Kan Red Bull eens vanaf het begin van het seizoen pieken? Kan Max strijden met Lewis voor het wereldkampioenschap? Wat zou dat gaaf zijn! Ik kijk er in ieder geval onwijs naar uit om daarachter te komen. Heerlijk om midden in de nacht op te staan voor een epische race. Of om op een brakke zondag lekker naar een race te kijken. Yes, countdown has begun!

Marathon van Rotterdam – Nog 104 nachtjes..

Ik schat de kans dat ik mee kan lopen nu 50%. Het herstel van mijn hardloopblessure verloopt moeizaam. Al 11 weken is er geen km gerend. Meerdere lopen afgezegd. Pijnlijk. Moeilijk. Maar ik blijf hoopvol. Wat zou het gaaf zijn als ik in 2018 echt mijn eerste marathon kan lopen! Ik ga ervoor, blijf mee duimen!

30 Party – Nog 117 nachtjes..

In 2018 word ik alweer 30. Ik heb best vaak gedacht dat ik die leeftijd echt niet ging halen wegens suicidale gedachtes. Nu ben ik daar niet meer zo bang voor. Om dat extra te vieren ga ik mijn 30 party groots uitpakken. Een feest voor familie en vrienden om te vieren dat ik er nog ben en dat ik heel blij ben met de mensen die voor mijn 30e veel voor mij hebben betekent. Kortom dit belooft een mooi feestje worden op zaterdag 21 april. Over 115 nachtjes word ik echt 30..

Eurovisie songfestival – Reisje naar Portugal – Nog 135 nachtjes..

Tijdens mijn behandeling in Lunteren gingen mijn vrienden naar het Eurovisie Songfestival in Stockholm. Epische avonturen met veel drank, en hysterisch vlaggetjes zwaaien moest ik helaas voorbij laten gaan. In 2018 gaan we opnieuw en kan ik wel mee! Ik ben zelf niet super fan, maar wel erg leuk om met een leuke groep vrienden veel lol te maken en even weg te zijn. Naar Lissabon, waar ik ook nog nooit ben geweest. Zin in!

Start WK voetbal – Nog 171 nachtjes..

We zijn er niet bij, maar toch ga ik heel veel wedstrijden zien. Genieten van Marokko – Iran en dat soort wedstrijden. Lekker op de bank vertoeven met opnieuw een biertje en een toastje. Of misschien wel een baco. Ach liever zijn voor mijzelf en mijzelf dingen gunnen wordt en belangrijk doel voor 2018. Daar ga ik voor!

Socialrun – Nog 270 nachtjes

Hardlopen. Wat mis ik het nu. Maar wat was de Socialrun afgelopen jaar een hoogtepunt. Wat een teamgevoel, wat een prestatie en wat ging het lekker. Ik wil volgend jaar zo graag weer mee rennen! Ik moet dan echt fit zijn. Gelukkig nog ruim de tijd. Maar ik zet mij erg graag weer in om te gaan rennen en ondertussen openheid over psychische problematiek bespreekbaar te maken. Yeah!!

Ryder Cup – Nog 276 nachtjes..

Ik stond afgelopen jaar voor het eerst op de golfbaan. Geen succes. Ik zie liever een Joost Luiten in het echt. Of het meest grote sportevenement na de Olympische spelen: de ryder cup. De kans is klein, maar ik hoop echt dat in deze golfwedstrijd tussen Europa en USA voor het eerst een Nederlander mee mag doen. Anders alsnog keihard Europa aanmoedigen. Heerlijk!

Amsterdam Dance Event – Nog 297 nachtjes

Dit jaar ging ik naar concerten van Gavin deGraw, Kasabian, Starsailor en Simply Red. Volgend jaar wil ik ook weer veel mooie artiesten waar ik fan van ben live zien. Helaas heb ik ergens nog concrete plannen voor, maar gaan die vast weer komen. Omdat ik verder ook erg van dance houd heb ik maar ADE in dit lijstje opgenomen. Tijd om daar ook weer eens dansjes te doen. Bovendien kijk ik echt uit naar dit mooie evenement.

En daarnaast komt er natuurlijk nog veel meer moois, maar dit lijkt mij al een mooi lijstje om naar uit te kijken. Als jij zo hebt afgeteld richting kerst, gefeliciteerd, het aftellen is voorbij, geniet ervan! Ik tel nog even verder door naar bovenstaande gebeurtenissen/evenementen.

 

 

tommie345

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.