Maart – De balans

April is alweer voor een kwart voorbij, maar het is nog steeds tijd om de balans op te maken van maart. Het was een behoorlijke maand. Ik begon een nieuwe baan, er ging veel tijd zitten in de campagne van de gemeenteraadsverkiezingen, ik ging naar het eerste congres van D66 en ik wandelde voor het eerst 30km, maar zag mijn droom van de vierdaagse tegelijk vervagen. Kortom, er gebeurde weer een hoop, hoog tijd voor het opmaken van de balans.

Ik reisde wel meer dan 2000km met de trein en daarvoor heb ik een Altijd Vrij kaart aangeschaft waardoor ik altijd vrij kan reizen met de trein. Deze wordt ook nog vergoed door mijn werkgever en waarschijnlijk komt er in April een Altijd bus/tram/metro kaart bij. Daarnaast haalde ik mijn eerste opdracht binnen voor werk in Houten waar ik in April mee ben gestart. Ik sprak vele collega’s, volgde trainingen, woonde expertisegroepen bij en leerde veel. Kortom op het gebied van werk was het een mooie maand.

Ook in relatie tot D66 was het een mooie maand. Ik was voor het eerst op een congres. Ik hielp veel met de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen en we hadden bij Route66 ook weer een mooie dag campagne voeren langs verschillende steden. Ik kreeg nog een onderscheiding als canvaskoning, omdat ik mij zoveel en mooi had ingezet voor D66 Nijmegen. De verkiezingsuitslag viel wat tegen, maar het was wel mooi om in een team dit mee te mogen maken.

Daarnaast kocht ik voor ongelofelijk veel geld mooie kleding. Ik had meer focus op voeding met een vegetarische week en een afspraak bij de diëtist. Daarnaast was ik bij een podotherapeut en was het voor het eerst sinds lange tijd een gehele maand zonder therapie. Verder werd trots bekend dat ik oom zal worden dit jaar, maakte ik een super leuk kaartje voor mijn BIG 30-party in April en stuurde ik die naar veel mensen. Tevens was ik een sleutel kwijt en moest ik om half 4 eens aanbellen bij de buurman voor een ladder om te klimmen over mijn schuur.

Al met al was het een zeer bewogen maand. Ik zoende nog iemand en had een date. Tevens ging ik op kraamvisite bij vrienden en verloofde een hele goede vriendin zich. Ik ging daarnaast nog een dag naar de sauna en werd gemarteld door een massagestoel. Ik solliciteerde nog bij het UWV, maar werd afgewezen. Ik werd een beetje ziekjes, maar het zette gelukkig niet door. Ik kocht best veel nieuwe boeken, maar las zelf minder dan gehoopt. Slechts 2 boeken en iets meer dan 500 pagina’s. Qua rennen ging het met ups en downs.

Ik deed nog twee hele vette escape rooms en danste nog in vele nachten. Ik mag dan bijna 30 worden, maar gedroeg mij er absoluut nog niet naar. Ik zag weer de formule 1, veel voetbal en sprak met iemand af die ik een jaar niet meer had gezien. Kortom, het was opnieuw een maand met een hoofdletter M. Ik doe vaak negatief, maar met het maken van deze balans ben ik echt blij en trots hoe ondernemend ik ben en hoe mijn leven er met hele fijne mensen er nu uitziet.

Toch is het soms nog worstelen. Op 5 dagen riep ik tegen iemand dat ik liever dood wilde zijn. Dit is in tegenspraak met de gemaakte afspraken uit deze blog. Mijn stemming was gemiddeld een 6.1 en dat is hoger als in januari en februari (progressie!). Er waren ook maar 6 dagen met een onvoldoende stemming en dus maar liefst 25 dagen met een voldoende! Tevens zat ik gemiddeld 3 uur per dag op mijn telefoon. Ik ontgrendelde hem daarbij gemiddeld 79 keer. Dit is het meeste ontgrendeling, maar gemiddeld het minste tijd. Iets progressie dus, maar er is nog veel te winnen in de rest van het jaar.

Al met kijk ik met een positief gevoel terug op maart, zeker als ik weet hoe april is begonnen. Maar goed, deze balans is positief en kan ik op voortborduren!

tommie345

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.