Een weekje naar Zweden..

Daar zit ik dan aan mijn laatste koffie thuis voordat ik op reis ga. Toch wel een beetje zenuwachtig, alleen op reis. En natuurlijk ging er nog van alles mis; kon niet inchecken thuis, heb geen centimeter en weegschaal voor mn handbagage (weet dus niet of dit het vliegtuig in mag) en mijn reisschema zit vol met krappe overstappen.

Toch zit ik hier ook met positieve spanning. Vanmorgen nog nieuwe boeken gehaald en het is heerlijk om er even helemaal tussen uit te zijn. Weg van de grote boze buitenwereld die ik zo tegen kwam de laatste maanden of eigenlijk meer de laatste jaren. Mijn WhatsApp en Facebook gaan even uit, maar toegang tot internet wil ik mezelf niet ontzeggen. Daarvoor is mijn passie voor de Tour en Wimbledon nog te groot. En misschien kan ik het ook niet laten om af en toe nog een blog te schrijven.

Maar nieuwe boeken, hardloopschoenen en een fijne vriend die op me wacht in de mooie Zweedse natuur spreken voor zich. Ik ga even lekker een week tot mezelf komen, veel rust pakken, lekker genieten en proberen om te genieten. Want hoewel er nog steeds veel onrust speelt op de achtergrond, gaat een weekje Zweden mij vast goed doen..

tommie345

1 Reply to “Een weekje naar Zweden..”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.