Super Tuesday

Het is vandaag Super Tuesday, zowel in Amerika als voor mijzelf. Ik had een rondleiding van twee cliënten, samen met twee andere nieuwe cliënten, in het centrum voor persoonlijkheidsproblematiek in Lunteren. Na de rondleiding, rond de ruimtes waar de vaktherapie, psychomotorische therapie, tuinieren therapie en allerlei andere vormen van therapie werden gepresenteerd. Hierna een half uur een intensief gesprek met een sociotherapie, waarbij ik al aardig voelde hoe zwaar/hettig groepstherapie kon zijn om vervolgens tussen 36 clienten te lunchen, waarin vergeleken een kleuterklas braaf en stiller aan de lunchtafel zit…

Kortom er is een hele hoop dat nog moet landen. Al die verschillende mensen en meningen, mijn twijfel, mijn keuzes, veel meer meisjes dan jongens, mensen ontzettend in mijn allergie, veel meer klinisch dan alleen dagbehandeling, speciale aantekeningen voor mij toen ik mij sceptisme uitsprak over alle creatieve onderdelen en het gevoel alsof ik weer terug was op de basisschool. Al die verplichte onderdelen waarvan ik hoopte dat ik ze had achtergelaten kwamen weer allemaal terug, het deed al veel meer met mij dan ik had verwacht. Maar, goed, het moet even verder landen allemaal, ik focus de rest van de dag daarom maar op Super Tuesday in Amerika, onder een dekentje, eenzaam op de bank verder. .

Ik ben best dol op politiek en ik vind het best interessant om te volgen. Ik ben natuurlijk erg tegen Trump en ben ver voorstander van Sanders. Al denk ik momenteel gewoon, laat het Trump maar worden en Sanders, en ik geloof gewoon niet dat Trump dat met al zijn leugens kan gaan winnen. Maar misschien is dat naief. Om even in het debat te komen en mijzelf af te leiden keek ik vandaag veel naar John Oliver, om ook een beetje in het debat te komen. Ik vind in het debat de volgende onderwerpen belangrijk, en bij wat vrije tijd raad ik jullie aan deze nog even te bekijken, zet ik de rest van de avond CNN op. Hopelijk dat het mijn hoofd nog een beetje verder doet afleiden.

Rechten van LHB

Rechten van Transgenders

Mental Health

Trump

 Abortion Laws

Voting

En nog vele anderen. Veel kijkplezier, hopelijk ben ik er morgen er beter aan toe voor een betere update!

tommie345

1 Reply to “Super Tuesday”

  1. Ik sla de filmpjes even over als je het niet erg vindt. Ik heb helemaal niets met politiek. Ik dacht dat die Trump alleen van dat ene tv programma was. :-D (just kidding, zo erg is het nou ook weer niet)

    Shit! Zoveel mensen? Ik vind de groep van 8, waarin ik misschien terecht ga komen, al veel. De groepstherapie is natuurlijk in een kleinere groep. Oh waar zijn we aan begonnen? Ik zie het vandaag ook even helemaal niet zitten. Ik hou je blog in de gaten. Ben benieuwd hoe het je vergaat de komende tijd. We keep in touch. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.