Uitdaging! Week #2

Het is alweer ruim twee weken geleden dat ik ja zei tegen het lopen van de zevenheuvelenloop voor Fonds Psychische Gezondheid. In deze blog ga ik in op hoe het trainen is gegaan, hoe ik geld heb ingezameld en hoeveel en hoe ik In week 3 ga proberen dit bedrag nog meer te verhogen.

Trainen

2 runs l 18.1km l 1:21:58

Ik had verwacht hier een hele enthousiaste post neer te kunnen zetten over hoe goed mijn trainingen waren gegaan. Nadat ik vorige week vrijdag een redelijke 12.4km had gelopen fietste ik de dag er na eens lekker over dijkjes langs de waal 66km. Een paar keer wat last van mijn maag, maar behoudens dat was het eigenlijk wel een erg lekkere rit. Vol goede moed begon ik daarom de dag erna aan nog aan een loop in de avond en de eerste 5km daarvan gingen superlekker. Echter kwam ik mijzelf en alle klachten die ik vaak ervaar toen erg tegen, waardoor ik zelfs weer een stukje moest wandelen en mijzelf erg tegenkwam. Ik kortte het rondje in en probeerde dinsdag nog een keer. Nu liep ik een ronde van 10.8km en wat was het lang geleden dat ik zo lekker had gelopen! Bizar, nauwelijks krampen, nauwelijks pijntje en heerlijk vlak kunnen lopen. Wat gaf dit hoop en moed! Iets onder de 47 minuten, ruim sneller dan 13 km/h. Dit gaf vertrouwen. De dag erop werkte ik weer eens een tafeltennistraining af, en dit is conditioneel zwaarder dan jullie denken! Helaas ging het daarna echter weer minder. Ik had een vrije dag vandaag en ergens stond er wel een lange loop op mijn planning. Hier in het oosten, was het eigenlijk ook heel de dag wel redelijk weer. Helaas was ik alleen niet vooruit te branden en zijn de vage lichamelijke steken, hoofdpijn en algeheel malaise achtig gevoel ook gewoon weer aanwezig. Ik besluit daarom vandaag mijn training maar weer eens over te slaan. Zondag staat een 10km testloopje in de Nijmegen Bruggenloop op de agenda. Benieuwd hoe dat zal gaan, de voorbereiding was in ieder geval erg wisselvallig, net als mijn stemming en leven eigenlijk.


Sponsoring 

€225

Na in de succesvolle eerste week al €180 te hebben opgehaald was mijn verwachting eigenlijk wel om deze week tot de €250 te komen, maar helaas! Ik was druk op werk en ik kon mijzelf even niet motiveren om iedereen heel erg te gaan spammen. Daarnaast zag ik de vluchtelingenellende en de oproep voor hulp daaraan. Ik vond het even minder gepast om voor mezelf op te roepen deze week. Ik zag ergens wel dat de vluchtelingen het harder nodig hadden. Daarnaast werd ik geraakt door het verhaal van Pascalle van der Vliet, ik besloot daarom haar zelf te sponsoren. En bovendien heb ik deze week toch nog €45 opgehaald. Toch een stukje kracht van de herhaling, maar daarnaast ook doordat mijn moeder het nog eens extra benoemde tegen mijn tantes en ooms op een verjaardag. Bedankt mam daarvoor! Daarnaast heb ik wel uitgebreider gesproken met mijn therapeute over mijn blog, maar deze actie nog niet genoemd. Ik heb het wel even kort benoemd op het werk, maar hier kwam niet echt reactie op of werd er gevraagd is Fonds Psychische Gezondheid voor gehandicapten? Tevens een reactie met: dan moeten we zeker voor elke km sponseren? Ik was toen even van slag en besloot niet mijn overtuigingskracht in te zetten. Maar deze reactie van mijn collega’s zat even tegen. Om geld daarvan los te peuteren is er dus nog werk aan de winkel! We zullen zien wanneer dat gaat gebeuren, misschien zullen er wel uit impulsiviteit, leuke, nieuwe acties ontstaan.


Plannen Sponsoring 

Week 3

Ik roep nu alweer een tijdje dat ik iedereen een mail ga sturen, ik probeer dan redelijk persoonlijk aan te geven waarvoor ik loop en hoop dat mensen mij zullen steunen. Tevens hoop ik het in het echt vaker te kunnen benoemen en zie ik wel wie wat kan missen. Tevens natuurlijk nog steeds de boodschap aan iedereen om het te blijven delen, wellicht worden nieuwe mensen persoonlijk geraakt of voelen ze zich persoonlijk aangesproken, waardoor ze een (kleine) bijdrage kunnen missen. De loop is overigens ook pas op Zondag 15 november en storten kan ook als je eerst bewjs wilt zien dat ik het heb gehaald Neemt niet weg dat nu mij al ondersteunen, door middel van het delen van dit bericht of een kleine bijdrage mij natuurlijk nu al onwijs zal helpen! Zie hieronder de link hoe dat kan.

Iedere bijdrage is heel erg welkom en ik vind een storting van iedere euro echt al geweldig! Kunnen jullie echter niets missen, deel dit bericht dan vooral, dat mag gewoon met naam en toenaam. Op die manier komt het bij nog meer mensen terecht dat geld heel hard nodig is. Mijn dank voor iedere poging is heel groot. Maar hoe dan, waar kan ik mijn hardverdienende euro’s dan naar overmaken Thomas? hoor ik jullie denken! Surf daarvoor naar
Donatie voor psychische gezondheid (www.justgiving.nl/tommie345) en jullie euro’s worden op een hele mooie manier besteed!! ❤

En onthoud vooral: Iedere euro die je overmaakt is er één die mij weer een stukje gelukkiger maakt!

tommie345

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.