• Home
  • Sport
  • LIVEBLOG: Socialrun 2018 Team Astare

LIVEBLOG: Socialrun 2018 Team Astare

Net als vorig jaar kan je mij hier volgen gedurende dit weekend. Ik loop dus voor Team Astare en je kan ons nog steeds sponsoren! Volg mij verder vooral ook op Facebook/Instagram/Twitter !

Daarnaast kan je op www.socialrun.nl zien waar alle teams zich begeven of kan dat op http://socialrun2018.legendstracking.com Hopelijk gaat het allemaal werken! Wens mij met dit weer vooral ook veel succes met veel lieve support berichtjes onderweg!

Vrijdag 9.30

Ik zit in de trein en weet niet hoe ik het heb gehaald. Stressen met pakken en wat een drukke week was het. Ik was ook pas 22.30 terug van een bijeenkomst met de raad na een pittige werkdag. En nu moet ik met allerlei spullen om 10.30 alweer in Utrecht staan. Blij als ik mijn eerste km mag rennen zullen we maar zeggen. We starten pas 13.15, maar er dienen nog wat randzaken plaats te vinden. Komt vast goed!

Vrijdag 11.00

Stress met pakken en Japanners in de trein overleefd. Uiteindelijk het eerste team al zien starten en daarna half uur gewacht op koffie. Maar die smaakte goed. Team was laat compleet, maar uiteindelijk met zijn allen op de foto! En toen naar de start!

Vrijdag 13.15

De start! Wow, we gaan weer! Onwijs veel stress of de juiste spullen in juiste busje zat. Maar dat is gelukt! De lucht breekt ook open. Ik loop 1.5km steeds en sommige 3km. Dat is prima. Heerlijk tempo weer van 14km/h. Door de langere stukken van anderen loop ik maar 5km in totaal bij in dit eerste stuk van 36km door Ploeg A. Wel prima. Kleine pijntjes van schenen, maar prima mee te lopen. Rond 16.00 tik ik ploeg B aan en is het tijd voor eten en rust!

Vrijdag 16.00

We komen aan bij een prachtige camping waar we gratis een prachtig huisje hebben en te eten en verzorging krijgen. Ik heb et pas 5km opzitten dus heel veel is niet nodig. We drinken en luieren wat en krijgen heerlijke pasta. Rond 18.00.maken we ons gereed om door te gaan!

Vrijdag 19.00

Donkere luchten pakken zich samen en ik start rond 19.00 op km 72 met een etappe van 64km voor Team A. Ik zit er gelijk weer lekker in. Iedereen krijgt flinke buien over zich heen al lijk ik er redelijk tussendoor te rennen.

Vrijdag 21.15

Het tempo zit er goed in en we bereiken al 100km punt!

Vrijdag 22.15

In een fikse hoosbui is daar opeens mijn zus! Super lief met mijn zwager en nichtje fietsen ze een stukje mee door de regen. Wat lief! Een foto maken mislukt door alle natheid heel erg. Maar goed mogen we natuurlijk gewoon online plaatsen! Nog maar 1.5 uur tot onze grote pauze deze nacht!

Zaterdag 0.10

Daar is het wisselpunt! In een hoosbui voltooi ik nog 2.2km! Pittig, maar een camping dichtbij biedt rust. Helaas zijn er meerdere douches, maar hebben we maar 1 sleutel daarvoor. Dus moeten we op elkaar wachten. Ook nog een massage voor de schenen en dan lig ik er om 1.30 in. Om 4.15 de wekker alweer, want Team B gaat ook als de brandweer en we moeten dan nog een stuk rijden. Omstreeks 5.40 verwachten we de wissel.

Zaterdag 5.40

Stressen om op tijd bij de wissel te zijn. Maar om 4.45 rijden we weg en uiteindelijk halen we ze vlak voor de wissel in! Team B blijkt lekker te hebben gelopen, maar 1 loper is wel half uitgevallen. Bonus is wel dat ze de chauffeur hebben kunnen inzetten.

Zaterdag 6.00

Het 200km punt! Prima bereikt binnen 17 uur! En daarmee lopen we nog steeds gemiddeld 12km/h! We hebben al veel teams ingehaald en liggen met startplek 20 zelfs ergens op de 8e plek!

Zaterdag 6.30

Omdat ik gisteren als laatste liep, de chauffeur ook mee loopt met ons nu en we gewoon verder draaien is het nu pas tijd voor mijn eerste 1.5km. Ik begin met moeite, maar kom er toch nog lekker in en kan weer iemand inhalen. Misschien niet meer die top snelheid van gisteren, maar 13-13.5km/h gaat prima zijn!

Zaterdag 7.40

Het is zo genieten! Hier ons uitzicht! Dat doet de pijn vergeten!

Zaterdag 11.10

Na de langste etappe van 66km is daar het wisselpunt! We krijgen pannenkoeken, een douche en even slapen in de camper. Daarnaast natuurlijk goed te eten. Ik heb tot nu toe 30km gelopen in 2 uur en 7 minuten. Pijn en stijfheid overal nemen toe en de vermoeidheid is ook heel erg voelbaar. Maar we zetten door! Ik pak een klein uurtje slaap deze middag.

Zaterdag 15.45

Daar gaan we: op naar de afsluitdijk. Het busje kan daar niet bij komen dus extra fietsen en dan steeds 4 lopers op 4 fietsen en 1 loopt en door wisselen. Dat voor 30km! Strakke wind, maar gelukkig wel droog! Super episch denk ik!

Zaterdag 17.30

Daar draaien we de afsluitdijk op! Vier fietsen en een loper en steeds 1.5km doordraaien! Er staat een hele stevige tegenwind. Het is pittig en zwaar, maar we zetten door. Uiteindelijk iedereen 4 stukjes. Zelf red ik ze allemaal in 13km/h. Super episch en mooi om mee te maken.

Zaterdag 19.30

Vlak voor het 400km punt geven we het stokje over aan Team B. We snellen naar het eetpunt, massage en sommigen een douche. Dan is het ook alweer tijd om te gaan. We moeten nog een stuk rijden naar de laatste etappe van 54km deze nacht.

Zaterdag 22.30

We mogen voor onze laatste lange etappe. Veel miezer. Moeheid. Weg kwijt. Kleine irritaties. Deels uitvallers en van alles. Ik loop zelf 7 keer 1.5km. Bij het wisselpunt is het andere team er nog niet en lopen ik samen met iemand rustig tot ze aanhaken. Eerste stuk boven de 12km/h. Na 1.5km stap ik ook uit wegens pijn aan de enkel. We hebben er deze etappe wel voor gezorgd dat we helemaal 1e lopen! Als eerste op het pondje en loop ik zelfs mijn laatste nog 13.2km/h!

Zondag 3.20

Het andere team staat dus niet op de tijd op de aangegeven plek. Dus we lopen iets verder. Hierna snellen we naar een plek om te slapen. Helaas is er geen douche en niet voldoende ruimte binnen. Ik slaap in het busje. Ik krijg de lichten eerst niet uit..Maar omstreeks 4.30 val ik als een blok in slaap.

Zondag 7.30

Daar staat iedereen bij het busje en ik ben overal doorheen geslapen. Dus stress met spullen en alles vinden en dan weg. Een stuk rijden moeten we ook nog!

Zondag 8.15

Daar is de wissel. We liggen inmiddels tweede, maar Team B heeft het ook super gedaan! We moeten nu 27km voordat we het stokje overgeven voor de laatste 27km aan Team B. Ik zelf als het goed is nog 4 keer 1.5km. Omstreeks 8.30 komen we bij het 500km punt en niet veel later gaan we de laatste 50km in.

Zondag 10.30

Daar is mijn laatste etappe! Ik pers er opnieuw 13.2km/h uit. Het is wat meer trekkebenen, maar mijn tempo is nog prima. Ik ben apetrots! Ik wilde minimaal 50km lopen, 13km/h halen in ieder loopje (op een loopje wachten op wissel en de weg kwijt zijn na) en eigen grenzen respecteren. Alledrie gelukt, want ik houd het bij 1.5km per keer ook al lopen anderen meer. Iemand uit ons team gaat ook mee doen in laatste etappe met andere subteam. Ik besluit dat niet te doen. Kortom mijn persoonlijke doelen gehaald!

Zondag 11.00

We hebben inmiddels weer gewisseld en we liggen 1e in de race! Het begint ook harder te regenen, Maar dat mag de pret niet drukken! We gaan heel hard en lekker! Wow!

Zondag 13.00

Daar is de finish! Wow, onbeschrijflijk. In de zeiknatte regen komen we als eerste over de finish. Wat voelt dit goed. Wat ben ik moe en diep gegaan, maar wat was het tegelijk fijn! Wat een mooi team waren we! En wat een 1001 nieuwe herinneringen. Wat mooi dat mijn moeder er is met mijn zus, zwager en nichtje. Wat mooi om iedereen te feliciteren en knuffelen. Om nog een klein dansje in de regen te doen en dan op te warmen. Om de fietsers, begeleiding, koks en alles daaromheen heel erg in het zonnetje te zetten. Om weer onwijs te proeven aan alle moois. Mooie complimenten over hoe mooi mens ik ben en hoe fijne teamgenoot en motivator voor het team was fijn! Wow, editie 2018; Team Astare bedankt!

tommie345

3 Replies to “LIVEBLOG: Socialrun 2018 Team Astare”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.