Good vibrations Monday!

Na een zware week is het tijd voor een positieve blog, immers hebben we de altijd zware (werk)dag maandag alweer overleefd! En ik moet zeggen, daar mogen jullie allemaal hoe dan ook trots op zijn. Na gisteravond al een gezellig uitje, een mooie nacht met Federer-Djokovic, een goed gesprek met mijn leidinggevende en een best productieve werkdag is het nu tijd voor Good vibrations….

Gezellige zondagavond

Ik had wel even mijn twijfels over de vrienden waarmee ik gisteravond afsprak. We zien elkaar niet zo heel vaak, door de grote afstand die er is tussen waar we wonen en bovendien zijn de grappen vaak keihard en wist ik niet zo goed wat ik aan zou kunnen na vorige week. Maar ik doorstond alles eigenlijk prima en vond het eigenlijk wel lekker dat ik kon incasseren en zelf ook soms een harde grap kon uitdelen. Natuurlijk waren sommige onderwerpen pijnlijk, en was er soms wel wat jaloezie over dingen, maar eigenlijk was het gewoon een hele fijne avond! Mensen die me op facebook volgen zagen dan ook het volgende gedichtje als afsluiting:

Jullie dachten vast waar is dat gedichtje gebleven,
Maar ik had deze week ergens natuurlijk al genoeg geschreven.
Over de dood en het leven.

Vanavond eindelijk weer met een afspraak met vriendengroep,
Afgesproken op de stoep,
Namen we elkaars leven weer eens onder de loep.

Harde grappen, drama’s, over het randje heen
Soms tegen het zere been,
Maar nooit werd het echt gemeen.

Ergens was het moeilijk, dubbelop,
Maar ik zei expres geen stop,
Want dit hoort erbij en ergens was het top.

Ik heb gelachen, gesproken zonder pijn
Ik mocht er gewoon zijn,
Wordt het leven vanaf nu weer fijn?

In ieder geval weer wat nieuwe kracht,
Wie had dat na deze week nog verwacht,
Thomas huilt, Thomas lacht.

Tot snel. heart emoticon.

US OPEN FINALE: Federer – Djokovic

Ik kon gisteravond even niet slapen. Er speelt even zoveel in mijn hoofd en ik moet nog zoveel regelen en doen en iedereen en alles draait maar door, terwijl ik alleen maar in bed lig en niets te werk stellig. Ik zette mijn laptop nog maar even aan en keek de US Open finale. Mijn god, dit werd zó een veel te korte nacht, want mooie sport is echt te verslavend. Wat een niveau, wat een spanning. Het publiek was ook uitzinnig en ik kon het maar niet uitzetten. Schaamteloos keek ik door tot kwart voor 5 en sliep ik dus maar drie uur. Maar dit had ik vooral zelf gedaan. Ik had alleen wel eens de beste nacht sinds tijden. Voor een mooie sportwedstrijd mag je mij in ieder geval altijd wakker maken! Ik gunde het Federer super en hij heeft ook zeker wat kansjes laten liggen, maar het niveau was echt ongekend. Ga dit integraal terugkijken mensen, het was geweldig!

Gesprek met leidinggevende

Natuurlijk zag ik als een baksteen op tegen mijn werkdag vandaag. Hoe moest ik iedereen die mijn blog had gelezen ooit weer onder ogen komen, wat moest ik zeggen over vorige week en dat allemaal na drie uur slaap? Mijn suïcidale gedachtes waren nu gewoon bekend bij mijn leidinggevende, wat moest ik hier ooit mee? Al vrij snel nadat ik op het werk was ging ik er over in gesprek met mijn leidinggevende. Ik ben vaak beter in schrijven dan in praten, maar ergens was het wel een heel prettig gesprek. Hij was open over dat die zelf ooit twee mensen had verloren aan zelfmoord. Daarnaast had mijn situatie ook aan de directeur verteld en die was geraakt vertelde die. Hij vond het in ieder geval knap dat ik het had gedeeld en was daar ergens ook blij mee. Ik vond dit ergens best lastig allemaal op de maandagmorgen, maar hier mag ik echt niet over klagen. Mijn leidinggevende was heel relaxed en ondersteunend en gaf ook aan dat ik mijn grenzen goed moest bewaken en hield volledig rekening met me. Ik moet nog wel naar een arbo-arts en dat wordt verschrikkelijk, maar vanmorgen ging het eigenlijk heel goed! Ik heb echt een hele fijne leidinggevende en mijn werkomgeving heb ik vaak over geklaagd, maar past eigenlijk wel heel goed bij hoe ik nu in mijn vel zit!

Productieve werkdag

Morgen komt er een delegatie uit Zwolle, waar ik een presentatie voor moet houden. Dit is één van de engste dingen die ik moet doen in het kader van mijn werk. Ik had vorige week al willen gebruiken voor de voorbereidingen, maar helaas was dit niet gelukt door mijn vreselijk slechte dagen. Ik besloot vandaag met goede moed aan de slag te gaan met het maken van mijn presentatie en hoewel de tekst er nog niet helemaal in zit zijn de sheets wel af en ga ik er ergens wel vanuit dat het goed gaat komen! Het wordt morgen wel een intens zware dag met eerst heftige therapie (afgelopen week aankaarten, wat moet ik met mijn behandeling nu, de reactie op mijn blog zal komen plus andere dingetjes), waarna ik gelijk door moet naar werk voor afspraken en gelijk daarna de middag heb met de delegatie uit Zwolle en daar dus ook mijn presentatie moet houden! Maar ik heb al wel gesproken met mijn leidinggevende dat als het niet gaat na de therapie dat hij de presentatie dan ook wel wil doen. Daarnaast heb ik naar aanleiding van een overleg vanmiddag ook nog actief om feedback gevraagd. Wow, dat ik dit allemaal redde vandaag na een korte nacht en een bomvol hoofd, ik ben er ergens best trots op. Ik moet echter rennen naar een volgend overleg voor vrijwilligerswerk!

Good vibrations

Als afsluiter van deze blije maandag een vrolijk (máár veel te fout) liedje waarop ik gisteren mijn afwas nog heb weg gewerkt: <3:

tommie345

2 Replies to “Good vibrations Monday!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.