Themaweek 2015/2016 – Mooie plannen voor 2016

Naast voornemens, waarvoor ik ook wat opoffering zal moeten laten heb ik natuurlijk ook heel erg mooie plannen voor 2016. Deze liggen in het verlengde van mijn voornemens, maar zijn net anders, als dat het gewoon uitvoerbare hele leuke plannen zijn waarover ik graag wil vertellen. Het is nog niet zeker of onderstaande plannen doorgaan, maar ze staan in ieder geval wel in mijn agenda, ik vertel jullie er nog graag over!

En natuurlijk doe ik dat wederom weer in de vorm van een top 5. Allereerst weer de plannen die het net niet hebben gehaald: weer naar Feyenoord-Ajax als de kans zich voordoet, naar meer wedstrijden van Feyenoord, gezellige borrels, leuke netflix series ontdekken en kijken, mijn huisje nog meer inrichten, barbecuen op mijn buitenterras, weekendje naar Luxemburg, Girostart en finish in mijn woonplaats, andere leuke uitjes en vast nog veel meer dingen waar ik nu nog niet van weet. En dan nu de 5 dingen waar ik het meeste naar uit kijk:

5. Weekendje naar Boedapest

Ik ben met best veel hele goede vrienden eigenlijk nog nooit op vakantie geweest. Er was het plan om met een groepje naar het Eurovisie songfestival te gaan, maar uiteindelijk heb ik besloten om dit niet te doen, omdat ik nog te veel onzekerheid had over therapie, werk, financiën als dat aan de orde is. Daarnaast is het ergens ook wel erg homoseksueel, dus vind ik het prima om dit plan over te slaan. Ik besteed mijn geld liever aan andere reizen. Met één van de vrienden met wie ik ook naar het Eurovisie zou gaan, en die nog steeds gaat, heb ik daarom afgesproken om dit jaar een lang weekend naar Boedapest te gaan. Een stad waar we beide nog nooit zijn geweest, zou heel erg mooi zijn. Natuurlijk alles onder voorbehoud van wat straks mag met therapie / ziektewet/ww en alle andere onzekerheden over financien, maar als plan staat dit weekend zeker. Citytrippen naar een nieuwe stad lijkt mij erg mooi!

4. Concerten en festivallen

Het geldt eigenlijk met al deze plannen, dat er nogal wat onzekerheid is door de therapie, door financien en door wat mag van de wet, maar dat betekent natuurlijk niet dat ik niet mag dromen. Want Pitch, Dekmantel, Kodaline staan ergens al vast geschreven in mijn achterhoofd. Ik wil zo dolgraag daar weer afleiding vinden met biertjes in de zon. Nee, drugs doe ik niet, maar heerlijke beats, en een biertje in mijn hand zijn geweldig als ook live muziek meemaken. Ik zal dus zeker op weer wat vette concerten en festivallen staan. Al is het maar omdat ik de kaartjes voor Kodaline in Tivoli al heb en ik daar toevallig heenga met dezelfde vriend als ik naar Boedapest ga. Ja live klanken van hele vette en mooie muziek, 2016 wordt mooi!

3. Weekendjes naar Manchester

Ik heb wel eens eerder verteld dat ik een hele goede vriend van momenteel mis, omdat die momenteel voor zeven maanden in Manchester verblijft. Hij was afgelopen 10 dagen in Nederland, maar helaas is het niet gelukt om elkaar te treffen. Dit was vooral de blaam van mijzelf, omdat ik op het moment dat wij hadden afgesproken afzei, omdat mijn depressie toen echt even in de weg zat. Ik weet echter zeker dat ik niet 5 maanden zonder hem ga doen, en dus is er met een oud bestuur waar ik met hem in heb gezeten een plan om naar Manchester te gaan, als ook dat ik zelf in april graag wil langskomen voor een weekendje met zijn twee, en om ook de stad Manchester nog beter te leren kennen. En de vluchten zijn redelijk goedkoop en verblijf is ook gratis. Deze weekendjes gaan er komen en ik kijk er onwijs naar ui!

2. Feest geven als ik klaar ben in Lunteren

Ik houd van feestjes geven op onverwachte momenten. Mijn beste vrienden uit te nodigen voor een bijzondere aanleiding. Ik deed dit ook afgelopen weekend, als vaste gelegenheid op de eerste zaterdag van het jaar; met mijn beste vrienden het nieuwe jaar in. En zo vierde ik ook mijn 10 jaar coming out door te trakteren op werk en door uit eten te gaan met mijn beste vrienden. Dit jaar staat in het teken van persoonlijk herstel (naast deze vette plannen), en zal ik hiervoor een zwaar traject in Lunteren gaan volgen. Terwijl heel de wereld door werkt, studeert en reist, zal ik mij in een kliniek begeven. Het is misschien wel het moeilijkste wat ik ga doen, en het feit dat ik volgende week vrijdag 15 januari al de intake heb maakt mij al doodsbang. Wat is er fijner als ik er dan stabieler uitkom, of in ieder geval dat ik het achter mij heb liggen en dat ik trots mag zijn op mijzelf dat ik het heb geprobeerd. En zo kijk ik erg uit naar het afscheid in Lunteren, en om dan een feest te geven. Met wie, hoe, wat en waar kan ik nog lekker over filosoferen, maar hoe dan ook: dat feest komt er!

1. Naar de Olympische Spelen in RIO

Als klap op de vuurpijl, het plan om naar de Olympische Spelen te gaan! Ik was met een hele goede vriend al in Londen en deze ervaring was zo ontzettend gaaf dat we ook besproken om in 2016 naar RIO te gaan. Het plan staat nog steeds, we hebben vandaag gekeken naar tickets en langzaam plannen gemaakt. Helaas moet ik nog wel even wat dingen in Lunteren afwachten, maar als dit plan echt doorgaat dan wordt 2016 hoe dan ook een topjaar. ik droom zo van bepaalde prestaties van Dafne, van Ranomi en van een nieuw land en een nieuwe stad. Mensen, laat dit gebeuren en alles meezitten, ik zal jullie laten mee genieten van de foto’s. ;)

Overigens was dit alweer mijn 150e blog, en ik heb nog inspiratie voor er nog minstens 150! Dus lieve volgers, bedankt voor jullie reacties, tips, verbeterpunten en interesse. Ik hoop dat er in het komende jaar over deze bovenstaande plannen blogjes zullen komen!

 

 

 

tommie345

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.