• Home
  • Hoop
  • Coronahartjes: Weduwes en Weduwnaars

Coronahartjes: Weduwes en Weduwnaars

Het is alweer de derde week dat we rekening moeten houden met het coronavirus. We kunnen er niet meer omheen da het is overal in de wereld menens is. We moeten daarom bij iedereen op 1.5m afstand blijven en daarbij zoveel mogelijk thuis blijven. Voor sommige mensen klinkt dit als een makkelijke maatregel, maar voor bepaalde groepen doet dit behoorlijk pijn. Daarom deze blog, om voor groepen waar je niet veel over hoort deze ook extra steuntje in de rug en veel liefde te geven. Na eerder al voor de singles en chronisch zieken, gaan de coronahartjes deze week naar weduwes en weduwnaars.

Met alle onzekerheid en angst voor het virus hebben we het allemaal nodig om gerust gesteld te worden. Indien je grote liefde is weggevallen zal je deze persoon erg missen. Je bent aangewezen op je eigen huishouden. En daar ontbreekt heel erg iemand in. In de huidige tijden wordt dat extra getriggerd en zal dat extra pijnlijk zijn. Waar je op televisie en je omgeving nog veel stellen ziet, ontbreekt bij jou die grote liefde.

Het verdriet dat je niet meer kan delen. De pijn die je alleen moet dragen. Je weet wel hoe dat is geweest, maar nu in de moeilijke tijden is dat er niet meer. En met afstand van iedereen zal je de genegenheid en geborgenheid van een partner missen. Alleen de zorgen moeten dragen, het moet in de huidige tijd haast ondraaglijk lijken.

Ik maakte pas op twitter de ongemakkelijke uitdrukking dat er veel meer aandacht gaat naar de mensen die een partner verliezen ten opzichte van hen die nooit een partner hebben gehad. Dit raakte een aantal weduwes en weduwnaars. Ik moet die vergelijking ook niet maken. Beide groepen zullen nu aandacht en liefde nodig hebben. Voor als iemand daarin is weggevallen, die wel onwijs belangrijk voor je was en die je dat wel heeft kunnen geven zou dat wel eens heel erg moeilijk kunnen zijn. Daarom absoluut de coronahartjes van deze week naar hen.

Een knuffel op afstand, een kaartje, het kan hen nu wellicht helpen. In deze eenzame tijden, met een geliefde die er ooit wel was. Die je nu meer dan ooit nodig hebt. Met in je verdriet een extra angst die je alleen moet dragen. Ik kan mij niet voorstellen hoe moeilijk dit moet zijn. Deze groep heb ik nog erg weinig over gehoord. Daarom zou ik ze erg graag wat extra hartjes en liefde willen geven. Weet dat je niet helemaal alleen bent! We denken aan jullie! Een hele dikke knuffel op afstand en ik hoop dat jullie die kunnen voelen, zodat je niet helemaal alleen hoeft te zijn!

De coronahartjes voor de alleenstaanden die hun partner hebben verloren. Hiervoor hoef je niet oud te zijn, maar kan je ook nog jong zijn. Het moet ongelofelijk verdrietig zijn. Dat was het al, en extra moeilijk in deze tijd. Helemaal nu alleen. Veel hartjes en liefde voor jullie!

Hou je haaks allemaal!

Hartjes tegen de Corona van Thomas

Gedurende de Corona crisis doe ik iedere week een oproep aan een vergeten groep die wel wat extra steun kan gebruiken. In de derde week is dat voor weduwes en weduwnaars. Mochten jullie andere coronahartjes willen sturen, laat het dan vooral weten! Wie weet neem ik dit de komende week mee. Ik wil absoluut andere groepen of de corona geïnfecteerde en hun naasten absoluut niet tekort doen, maar wil hierbij alleen ook nog een extra groep in de spotlight zetten omdat deze ook liefde en hartjes verdienen en die tot nu toe dat in de mainstream media nog niet veel hebben gehoord!

tommie345

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.